Иван Радоев и Дони влизат в играта Dетектив“ от Антъни

...
Иван Радоев и Дони влизат в играта Dетектив“ от Антъни
Коментари Харесай

Dетектив увлича в игра на живот и смърт Иван Радоев и Дони

Иван Радоев и Дони влизат в играта „ Dетектив “ от Антъни Шафър на сцена-клуб " МаксиМ " в спектакъл " Българска войска ". Премиерните спектакли са на 11, 17 и 19 декември.

С динамичен разговор, непредвидени обрати и с интелигентното възприятие за комизъм на Антъни Шафър, „ Dетектив “ е предизвикателство както за публиката, по този начин и за актьорите. Спектакълът е криминале. Игра за двама мъже, които желаят да премерят силите, характерите и егото си. Състезание, което на моменти минава всевъзможни граници и се трансформира в игра на живот и гибел. В духа на положителното криминале, нито едно деяние не е дефинитивно и никой не може да отгатне идващия ход на играчите.

 Снимка Режисира ги Надя Асенова, в театралната среда и мултимедията на Кънчо Касабов.

Иван Радоев споделя мисли за предизвикването, в което е замесен:

Като че ли целият живот е едно съревнование. И двамата персонажи са влюбени в една и съща жена... И това, в случай че не е съревнование, здраве му кажете. Когато се стигне до дами, знаете и от историята се е стигало до доста кръвопролитни войни, тъй че в борбата за една жена може да се стигне от едно цвете до една секира. Това е хубавото на театъра, че може да борави с всевъзможни средства и да показва разнообразни обстановки.

 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР