Иван Петков – Бебето е новият председател на БСП в

...
Иван Петков – Бебето е новият председател на БСП в
Коментари Харесай

Бебето е новият шеф на БСП в Пловдив, хвалят се че Нинова си „взела” обратно партията

Иван Петков – Бебето е новият ръководител на Българска социалистическа партия в Пловдив. Това реши конференцията на социалистите под тепетата, която от два месеца вървеше под тъкмо избран сюжет с авансово явен проект, делегати и избор на управление. Изненади нямаше и депутатът събра 119 гласа против 17 за Атанас Петков и един за Таня Балканска.

Заглавието на прессъобщението на социалистите бе: „ Нинова дефинитивно взе БСП-Пловдив от Гергов”. Това демонстрира за следващ път, че Нинова счита Българска социалистическа партия за своя благосъстоятелност и тя се разправя с нея, както сметне за добре.

През последните 2 месеца ярки лица на социалистите дадоха редица конференции, на които представяха скандални обстоятелства за това по какъв начин се организират събиранията на районните конференции и съществени партийни организации. Всеки един пратеник се одобряваше персонално от Борислав Гуцанов, Иван Петков – Бебето и доцент Георги Йорданов, а всички, които биха могли да проявят лично мнение – бяха отхвърляни.

Делегатите взеха решение Градският съвет на БСП-Пловдив да се състои от 35 членове, като 25 от тях бяха определени през днешния ден, а 10 влизат по право в партийния орган – това са шестимата ръководители на региони, тримата на хоризонтални структури (Младежко обединяване, Обединение на дамите социалистки и Движение на ветераните) и ръководителят на Градския съвет.

В шестте региона на града бяха определени нови ръководители на Българска социалистическа партия, както следва: регион Централен – Николай Иванов, Източен – Владимир Докторов, Западен – Наум Китанов, Северен – Петър Бояджиев, Южен – Екатерина Делинова и Тракия – Йохан Петков.

На днешният конгрес новото управление смъкна доверието си от общинските съветници от Българска социалистическа партия, които подцениха партийната воля и смениха името на групата. Те бяха лишени от правото на заемат партийни постове в границите на една календарна година.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР