Иван Неумивакин е един от основателите на космическата медицина в

...
Иван Неумивакин е един от основателите на космическата медицина в
Коментари Харесай

Прочут руски професор: Сода за хляб - лекарството на XXI век

Иван Неумивакин е един от създателите на галактическата медицина в Съюз на съветските социалистически републики. Написва над 200 научни публикации, пази докторска дисертация и е награждаван няколко пъти. Но в Съветския съюз - а по-късно и в Русия - той беше прочут и като разгорещен просветител на различната медицина.

Той интензивно предизвиква лечебните свойства на содата за самун и водородния прекис. Той имаше доста почитатели, беше специалист по телевизионни излъчвания и написа книга за изгодите от содата за самун, която предлага безусловно за всичко - от хемороиди и инфекции на пикочните пътища до сърдечни аритмии. Когато споделих на баба си, че пиша материали по тази тематика, името на Неумивакин беше първото, което тя си спомни.
 Излекувай гъбичките със сода за самун Излекувай гъбичките със сода за самун
Ние ви споделяме по какъв начин да се борите с гъбичките по ноктите на краката с просто, само че дейно естествено средство: сода за самун. Разпростране...

Той е създал елементарна уелнес система, която се състои от елементарни правила, които поддържат човешкото здраве. Освен това той предлага курсов банкет на сода и водороден прекис за нормализиране на вътрешната среда на тялото в модерни условия. Неговото обучение се поддържа от доста локални и задгранични светила на здравната просвета. Сред почитателите на оздравителната система на Неумивакин, лекар на медицинските науки В. Д. Кузмин и американския академик Дъглас У.

Иван Павлович твърди, че няма заболявания, само че има здравословни положения, които пораждат при избрани условия. За да се отстранен измененията в естественото действие на тялото, е належащо да се отървете от неподходящите фактори. Според него това може да се реализира посредством верен метод на живот, рационално хранене и банкет на специфични добавки (а не лекарства), които включват разтвор на сода и водороден прекис. Важен миг в поддържането на положително здраве е позитивното схващане, предопределено да хармонизира работата на тялото и да активизира вътрешните сили за битка с отклоненията от физиологичното равнище.

Поредният прилив на интерес към лечебните свойства на содата беше предизвикан от пандемията на ковид. В един от видеоклиповете се предлага примес от сода и мляко за лекуване на суха кашлица, присъщ признак на ковид. В различен, преоблечен като средство за кашлица, мъж кипва сода в остарял руски чайник, закача маркуч с противогаз към носа си и вдишва пара.

Не е потвърдено, че вдишването на сода за самун е дейно. Митовете за изгодите от содата са изложени както от учени, по този начин и от проверяващи обстоятелства. Но содата е безконечна класика: тя към момента се прибягва при положение на голям брой болести, тя не е изгубила своята известност от десетилетия.
 Да почистим дивана със сода за самун Да почистим дивана със сода за самун
Просто, бързо и дейно разчистване и ободряване е нашата цел. Ако постоянно почиствате дивана, ще избегнете образуването на прахуляк и акар...

Баба ми споделя, че в Съветския съюз хората са употребявали налични средства, защото мнозина не са имали достъп до качествена здравна помощ. И до момента в който митовете за изгодите от содата трябваше да изчезнат с разпадането на Съветския съюз, в този момент, когато платформи като TikTok имат доста по-голям обсег от книгите, тези хрумвания възстановяват известността си.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР