Иван Иванов записа забележителен успех. Българинът триумфира с титлата при

...
Иван Иванов записа забележителен успех. Българинът триумфира с титлата при
Коментари Харесай

Иван Иванов спечели „Ориндж Боул“

Иван Иванов записа незабравим триумф. Българинът победи с купата при юношите до 14 година на шампионата „ Ориндж Боул “. Надпреварата в щата Флорида, Съединени американски щати е импровизирано международно състезание по тенис за гении от 12 до 18 години.

Иван Иванов имаше тотално предимство и записа. В шест от мачовете си той загуби общо единствено 15 гейма. Във финала той отнесе след 6-1, 6-3 Джак Кенеди от Съединени американски щати.

Най-трудно за него него беше на четвъртфинала, където избави осем мачбола. На полуфинала обаче той даде единствено гейм на противника си.

В момента Иван Иванов е №2 в ранглистата при юношите до 14 година на Тенис Европа. В края на октомври той приключи на пето място на Мастърс шампионата на най-хубавите тенисисти в Европа до 14 годишна възраст. Българинът завоюва и трето място в първото издание на шампионата за юноши до 14 година на. Той беше и част от националния тим за юноши на България до 14 година, който завоюва седмо място на международното отборно състезание и трето място на европейското отборно състезание.

Преди 10 дни Илиян Радулов и Адрияно Дженев завоюваха купата на двойки при юношите до 18 година на „ Ориндж Боул “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР