Иван и Евгения Лечеви сключват брак преди 11 години в

...
Иван и Евгения Лечеви сключват брак преди 11 години в
Коментари Харесай

С Копривщица в сърцето: Защо Иван и Евгения Лечеви избират града за сватбата си?

Иван и Евгения Лечеви подписват брак преди 11 години в Копривщица. Защо семейство Лечеви избира града за сватбата си? Вижте какво споделиха двамата в предаването " Тази събота и неделя ", като се включиха онлайн от Копривщица - тяхното обичано място в България.

" Копривщица ни е обичано място. Много пъти съм идвала като дете и с години ми ставаше все по-любимо място ", сподели Жени Лечева.

" Като дойда в Копривщица, постоянно има нещо ново, което откривам; нещо, което узнавам за града. Атмосферата тук в действителност е доста друга, добавя тя.

Защо за Иван Лечев Копривщица е България?

" Нещо има в този град, което пази остарелия български дух. Възрожденският дух, който аз считам, че тъкмо в този момент доста ни липсва - когато целият този народ е бил единен към страхотни прогресивни хрумвания и една сладка религия в бъдещето. Просто този град носи този дух ", сподели Иван.

" За мен това е някакъв смален вид на тази горделивост, че сме българи - когато дойда в Копривщица, го чувствам това ", сподели Жени.

" Пожелавам на всеки да може да се усеща по този начин, да откри индивида до себе си и да бъде благополучен и обичан ", сподели Жени за брака с Иван Лечев.

" В такива случаи каквото и да кажа, не е задоволително. Това е най-слънчевото създание, което познавам ", показа той.

" Ще ми се пандемията да може да се овладее и да живем обикновено, тъй като бяхме сложени в ненормална обстановка - за децата да не приказваме ", съобщи Иван.

" Искам да пожелая на всички да не забравяме, че се случват позитивни и хубави неща. Искам да пожелая на тези, които претърпяват сложни моменти, да намерят път и светлина. А на тези, които се усещат добре, да бъдат признателни за това, сподели Жени.

Вижте какво още споделиха Иван и Евгения Лечеви във видеото горе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР