Иван Гешев: В Народното събрание юристите се броят на пръстите

...
Иван Гешев: В Народното събрание юристите се броят на пръстите
Коментари Харесай

Иван Гешев: В Народното събрание юристите се броят на пръстите на едната ръка

Иван Гешев: В Народното събрание юристите се броят на пръстите на едната ръка. Нужен е експертен спор за правосъдна промяна, с магистрати, университетските среди, дейни жители.
В Народното събрание юристите се
броят на пръстите на едната ръка. Нужен е експертен спор за правосъдна промяна, с магистрати, университетските среди, дейни жители, коментира главният прокурор Иван Гешев пред публицисти във Велико Търново.
„ От две години предизвестявам за
рушенето на държавността, офанзивите против правосъдната власт, неналичието на взаимоотношение сред институциите. Това, което приканвам с писмата си до определените за народни представители, е най-сетне да има разговор сред институциите, да се решат незабавни законодателни проблеми посредством правна промяна.
Прокуратурата е подложена на офанзива
от една страна от жители на Руската федерация. От друга страна – от едни партии, които изповядват евроатлантически полезности.



Почва да става притеснително, уповавам се съвпадението да е инцидентно. Защо ми желаят оставката? Защото повдигнахме обвинявания и започнахме наказателни
преследвания против недосегаеми хора, олигарси,
тъй като бяха упрекнати лица за шпионаж в интерес на съветската федерация, тъй като взехме решение казуса с телефонните измами “, уточни Гешев.

„ Прокуратурата не е безгрешна, само че прави неща, които не са правени. Това е единствената допустима причина. Аз имам схващане за държавност. Ще направя вероятното да реша проблемите на българските
жители в границите на пълномощията на прокуратурата.
Те би трябвало да са спокойни, че без значение, че се намираме по средата на конституционна рецесия, прокуратурата ще работи за тях.

От две години сме внесли оферти за изменение на Наказателния кодекс да се лишават в интерес на страната моторно транспортни средства, които са благосъстоятелност и са ръководени от водачи, използвали алкохол и опиати.
Трябваше ли да стигнем до тези ежедневни произшествия,
с цел да може някой да ни чуе?

Неправителствените организации, гражданското общество, издигат и прокламират доста хрумвания за изменение в Закона за придвижване по пътищата. Трябва да има експертен диалог, разговор – с ръководители на съдилища, водещи учени от университетите, хора, които схващат. В Народното събрание юристите се броят на пръстите на едната ръка. Призовавам за разговор. Дайте да работим за хората, в сравнение с да се караме “, моли обвинител номер 1.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР