Иван Динев-Устата. Снимка: Facebook Изпълнителят Иван Динев-Устата даде специално интервю за

...
Иван Динев-Устата. Снимка: Facebook
Изпълнителят Иван Динев-Устата даде специално интервю за
Коментари Харесай

Иван Динев-Устата: Да се забрани смяната на пола на лица под 18 години! Това е престъпление!

Иван Динев-Устата. Снимка: Фейсбук

Изпълнителят Иван Динев-Устата даде особено изявление за Искра.бг . Потърсихме го поради негов пост в обществената мрежа Фейсбук, в който оповестява, че няма да може да осъществя плануваното си турне в Съединените американски щати /САЩ/ поради неполучена към момента работна виза. 

Пред Искра.бг Устата изясни, че не му е отказана въпросната работна виза, а петиция за нея. На базата точно на нея се издава работната виза. 

„ Това, което знам на първо четене е, че им трябват спомагателни доказателства, че аз съм актьор. Не съм осведомен още с документите, с цел да видя какви спомагателни доказателства на следващия ден. Аз трябваше да хвърча на следващия ден и по тази причина канселирахме турнето. При всички случаи ще предадем всички документи, с цел да се издаде работна виза “ , изясни той. 

Изпълнителят бе безапелационен, че няма да се откаже да осъществя турнето в Съединени американски щати :

„ Щеше да е смешно, в случай че не е трагично, по какъв начин хората в обществените мрежи ме атакуват, тъй като съм ходил да върша турне в Америка, а не в Русия. Интересното е, че аз освен в Русия, ами не съм бил и в Китай, тъй като там има по-малко българи. Аз вървя там, където има българска общественост. Тази година бях в Мадрид, Виена. Миналата година – в Англия, Швейцария. Аз не отивам в страната. Аз отивам при българите. “

Освен това Устата отива на турне в съответната страна единствено след категорично отправена към него покана . Иван Динев е безапелационен, че отводът да му бъде предоставена петиция за работна виза няма нищо общо с неговите възгледи като реализатор и с неговото творчество като цяло. 

„ Причината е напълно разумна, че има трябват още документи, които ще бъдат предоставени. И ще забележим най-после дали ще има някакви други условия. Аз персонално считам, че когато се приказва за независимост на словото, въпреки всичко Америка е страната, където се споделя, че има такава независимост, аз мисля, че е обикновено да не споделям джендърската идеология “ , акцентира Устата. И изясни за какво е срещу джендърската идеология :

„ Това няма нищо общо с хората с друга полова ориентировка. Аз имам извънредно доста другари – гей хора. Даже оня ден с мой другар си разменихме очилата. Затова постоянно съм подчертавал, че тази идеология вреди ужасно доста на хората с друга половост, тъй като не може един мъж да каже – „ Аз съм жена! “, и всички да се преценяват с това и той да се зачеркне в природата, в идеологията и в науката. Може да бъде мъж, който харесва и обича мъже по полов метод, само че той не може да стане жена. “

Изпълнителят акцентира, че всеки може да си смени пола, само че по тази причина би трябвало да има навършени най-малко 18 години , тъй като не може едно дете на 8-9 години да се самоопределя дали е момиче, или момче:

„ Защото децата са манипулирани. Малката ми щерка си сподели, че е котенце. Имаше подобен интервал от няколко седмици, в който тя беше котенце и ходеше на четири крайници. И има доста деца на мои другари, които са по същия метод и вървят на четири крайници и просто си играят. Не може по-късно да им се споделя, че щом се усещат котенца, би трябвало да ядат котешка храна. Звучи смешно, само че е тъжно! “

„ Даже е по-разбираемо, в случай че някой мъж се усеща жена, в случай че е такова половото увлечение, само че някой да се усеща вълколак и да се усеща овца…някакси не е обикновено! “ , уточни още Устата. 

На въпрос на Искра.бг дали би трябвало да се забрани на международно ниво джендърската идеология , тъй като тя гълтам и голям финансов запас , изпълнителят отговори:

„ Наистина там става въпрос за доста пари. Когато има такова общество, което се държи мощно, тогава е склонно да харчи пари защо ли не. Така че и съгласно мен парите са една от главните аргументи за тези безумия. По отношение на законите – всеки може да се усеща. Но на деца под 18 години сигурно би трябвало да се забрани промяната на пола. На тях им е неразрешено да си купуват цигари и алкохол и не може да си сменят и пола! Това е закононарушение! “

Устата пита посредством новата си ария „ Шарени джендъри “: Кой ви прекара под тази дъга?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР