Ива Уорън, представител на Емирейтс Уелт, основен рекламодател на ОФК

...
Ива Уорън, представител на Емирейтс Уелт, основен рекламодател на ОФК
Коментари Харесай

„Емирейтс Уелт” основен рекламодател на ОФК „Пирин“

Ива Уорън, представител на „ Емирейтс Уелт ”, главен рекламодател на ОФК „ Пирин “, показа опциите и желанията, свързани с бъдещето развиване на футболния тим. По време на постоянно съвещание на Общинския съвет тя начерта основните насоки, по които ще се работи в бъдеще.

Ива Уорън благодари на кмета на Благоевград доктор Атанас Камбитов за отворения и виновен разговор досега. „ За нас няма по-желан сътрудник за работа от Община Благоевград. Крайната ни цел е Благоевград и България да имат един мощен футболен тим с името „ Пирин “, който още веднъж да е фактор и образец в този спорт “, безапелационна бе Ива Уорън.
 
Тя акцентира, че най-важната задача е финансовото стабилизиране на клуба и показа, че компанията на „ Емирейтс Уелт “ всекидневно работи по въпроса, като за задачата сега са направени един спонсорски контракт и едно подаяние. „ Имаме желание до края на идващия месец отговорностите на клуба, изключително към състезатели и личен състав, да бъдат сведени до нула и на 25 юли всички в фамилията на ОФК „ Пирин “ да получат постоянното си и контрактувано възнаграждение за месец юни. Бюджетът, който ще подсигурим, е отличен за българските стандарти. Възнамеряваме с слагането на задачите, той да бъде взаимен на това, което се чака “, сподели още Ива Уорън.

Тя бе безапелационна и във връзка с проектите за възстановяване на изискванията в Детско-юношеската школа на тима. От изявлението й стана ясно, че сега се изготвя бизнес проект, както и съответно предложение за смяна на формулата на ръководство на клуба, които ще бъдат оповестени след завършването им.

Относно свършеното до този миг от „ Емирейтс Уелт ”, с поддръжката на Община Благоевград, е съвсем занулените отговорности за 2018 година. „ Остават за доплащане само хонорари на някогашни състезатели, с които имаме подписани съглашения това да стане до края на тази година. Възнамеряваме това да се случи по-рано. Задълженията към доставчиците са сведени съвсем до най-малко, като нашето желание в границите на един-два месеца и те да бъдат разплатени “, сподели още Ива Уорън.

Тя показа, че към този момент има закупена нова съвременна екипировка за мъжкия тим и треньорския състав в на ОФК „ Пирин “, като същата ще бъде обезпечена и за състезателите в ДЮШ на клуба.

По време на съвещанието стана ясно още, че е подсигурен подготвителен лагер за мъжкия тим.
Относно превоза, също са подхванати дейности за обезпечаване на по-добри условия. Ива Уорън акцентира, че се реализира конструктивен разговор с бизнеса, както и с последователите на тима. Работи се интензивно и за възстановяване на материалната база. „ С оглед на всичко направено за спортната инфраструктура през последните години, ние имаме една прелестна основа да създадем нещо хубаво и ОФК Пирин да гони едни по-високи цели и самопризнания освен на национално, само че и на интернационално равнище “, показа още Ива Уорън.
 
„ ЕМИРЕЙТС УЕЛТ ЕАД е капиталов медиатор, лицензиран от Комисията за финансов контрол на България. Компанията развива своята активност на територията на Англия, Испания, Италия и Обединени арабски емирства.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР