Ива Софиянска прави триумфално завръщане в Нова тв, не къде

...
Ива Софиянска прави триумфално завръщане в Нова тв, не къде
Коментари Харесай

Внезапни рокади в NOVA: Халваджиян връща снахата на Божков в...

Ива Софиянска прави триумфално завръщане в Нова тв, не къде да е, а в " Забраненото шоу на Рачков ". Дъщерята на някогашния кмет на София Стефан Софиянски и брачна половинка на сина на обвинения предприемач Васил Божков, обаче няма да е водеща, а ще застане зад кадър като индивида " екип посетители ". На тази позиция до скоро беше журналистът Антон Стефанов, само че той тези дни разгласи, че се разделя с екипа на Магърдич Халваджиян, а ето и коя ще е неговата заместничка. " Пожелавам триумф на втория сезон на " Забраненото шоу на Рачков ".

Благодаря за незабравимите моменти! Благодаря за взаимната работа! Поемам по нов път, само че оставам другар с всички вас! ", написа Тони във Facebook.

Продуцентът на шоуто Маги Халваджиян я наел да кани известните персони, които ще гостуват в предаването. Преди към година Софиянска се раздели с Нова тв. Тогава тя не пожела да разяснява какви са аргументите, само че раздялата й с ефира настъпи след повдигането на обвинявания към нейния свекър. Сега обаче тя се завръща безусловно на бял кон, въпреки и не като водеща или кореспондентка. Приближени до брюнетката обаче считат, че това ще са първи стъпки към остарялото й амплоа, само че са въпрос на време.

Софиянска има журналистически опит, защото водеше рубриките " Техните истории " и " Говори с Ива " в утринния блок " Събуди се ". Наскоро и Ники Илиев и подаде ръка, като я ангажира като част от екипа зад кадър на новия му филм - " Завръщане 2 ", написа HotNews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР