Ива Софиянска най-после обяви какво смята да прави с кариерата

...
Ива Софиянска най-после обяви какво смята да прави с кариерата
Коментари Харесай

Нито една телевизия не иска Ива Софиянска!Снахата на Божков ще се изявява в Инстаграм

Ива Софиянска най-сетне разгласи какво счита да прави с кариерата си отсега нататък. Месеци откакто изчезна от телевизионния екран и потъна в неопределеност, дъщерята на някогашния министър председател Стефан Софиянски и снаха на скандалния предприемач Васил Божкъв заяви, че мисли да се занимава с най-модерната специалност сега – ще става инфлуенсър. Изявите й ще са в обществената мрежа Инстаграм, а в близко бъдеще обмисля и да си направи канал в онлайн платформата Ютюб.

След като близо половин година не даваше никакви признаци на живот в общественото пространство, снахата на Васил Божков тези дни изплува изненадващо в профила си в Инстаграм и се държа по този начин, все едно нищо неправилно не се е случвало напоследък нито с нея, нито със фамилията й. Тя разгласи, че тъй като няма за къде да бърза, нито къде да отиде на работа, желае да поговори със своите почитатели. И ги прикани да й задават въпроси, писа Уикенд .

Очаквано, това, от което хората най-силно се интересуваха, бе дали Ива ще се върне на работа в някоя телевизия. Такива проекти към този момент тя не правела, защото нямала оферти. Доскоро даже се чудела дали да не смени специалността си, „ само че аз съм в малкия екран от 16-годишна и мисля, че всеки човек би трябвало да прави това, в което е добър, тъй че това е моята пристрастеност ”, изясни Ива. Докато чака предложения за работа, тя считала да се занимава с профила си в Инстаграм, както вършат доста други модерни млади дами. „ Съвсем скоро давам обещание да ви изненадам с нещо забавно в Инстаграм ”, даде обещание снахата на Божков. Подготвяла нещо положително като контрапункт на негативизма в околния свят. „ Не може да се приказва за огромен план. Искам коледно да демонстрирам едни хубави и положителни образци – усмихнати хора ”, изясни още Софиянска.

Тя напусна Нова телевизия публично при започване на септември. Но изчезна от екрана месеци по-рано. До момента не е обявена съответна причина за раздялата й с работата. Но някогашната тв звезда призна, че последната година е била най-трудната в живота й. „ Има ужасно доста, което даже не сте и предполагали, че ми се е случило ”, показа тя с почитателите си. Очевидно е, че засяга драмите към свекъра си Васил Божков, само че евентуално има и други проблеми, които не са известни за необятната публика. В момента да вземем за пример родителите й имали ковид, което щяло да попречи на фамилията да се събере за празниците. Поне с мъжа й към момента били дружно, доста щастливи, грижейки се за двете си деца, като даже им се желало един ден да имат и трето. Смята се, че двойката сега не разполага със същите средства, както преди проблемите на свекъра. Не са обаче и небогати, тъй като Ива си гледала сама децата, само че не и къщата. В дома й ходела „ жена ”, която да й „ оказва помощ ” в чистенето и готвенето. Бъдещата инфлуенсърка можела да подготвя всичко на всичко три неща: баница, филия с лютеница и зеле с кренвирши. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР