Ива Николова, дългогодишен журналист, поет и преводач, бивш политик от

...
Ива Николова, дългогодишен журналист, поет и преводач, бивш политик от
Коментари Харесай

Николова за Петков: Има да отговаря на въпроси. Тогава ще разберем кой „е влязъл в помията“

Ива Николова, дълготраен публицист, стихотворец и преводач, някогашен политик от Съюз на демократичните сили, който в последните години работи в ПИК, реагира остро на премиерските изказвания.

„ Някакъв си несретник, наричан Кирил Петков, който различен един несретник - жителят на президентството Румен Радев, инсталира за министър председател с безусловно манипулирания машинен избор, си разрешил да ме разисква. На мен персонално ми е все едно дали го е правил с положително или с неприятно. С такива клетници живеем в разнообразни вселени “, написа тя в ПИК и задава няколко въпроса, свързани с биографията му.

„ Вярно, не е хуманно да бъдеш недодялан с заболели хора. Но в случай че беше лекувал дислексията си, другите си ментални отклонения и тиковете си във тип на усмивка, вместо да яхнеш страната, нямаше да го върша. Ти анулира скрупулите. Понеже си безсъвестен. И цопна. Затова в този момент отговаряй. И тогава ще разберем кой „ е влезнал в помията “. Прав си за едно - това е мръсотия. И аз влязох в нея. Защото тази мръсотия си ти. И никой в тази страна не я заслужава. Помията би трябвало да се изхвърля. Няма различен метод. Иначе ужасно смърди и овонява живота “, написа още журналистката.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР