Ива Митева и Любомир Каримански официално ще се включат в

...
Ива Митева и Любомир Каримански официално ще се включат в
Коментари Харесай

Каримански и Митева обявяват нова партия утре – „Заедно“

Ива Митева и Любомир Каримански публично ще се включат в нов политически план, откакто напуснаха партията на Слави Трифонов „ ИТН “.

В 10 часа на следващия ден те ще показват новата обединена коалиция „ Заедно “ в Българска телеграфна агенция.

Митева бе началник на Народното събрание в 45-ото и 46-ото Народно събрание, в идващия парламент бе заместител на ръководителя, а с изпадането на Има Такъв Народ от Народното събрание се върна в администрацията на Народното събрание.

В края на предходната година Митева загатна за нов политически план, само че отхвърли да каже дали ще се завърне в политиката. „ Не желая да бъда човек, който се е появил в политиката, с цел да вземе нещо. Единственото, което желая, е името ми да остане чисто “, съобщи тя в едно от дребното си медийни участия тогава.

Каримански бе претендентът на Има Такъв Народ за шеф на Българска народна банка. Като народен представител от партията на Трифонов оглави бюджетната комисия. „ Аз не съм от „ ИТН “ (ИТН), аз бях от гражданската квота единствено. Все отново изборите завършиха “, разграничи се той от някогашните си съпартийци през октомври м.г. Малко по-късно бе назначен като консултант на служебния министър на финансите.

От анонса за идното събитие излиза наяве, че в тяхната партия ще бъде и Юлиян Софрониев. Той е създател и основен изпълнителен шеф на високотехнологична българска компания, която създава и създава системи за сигурност, надзор на достъпа и работното време, основани на биометрична идентификация./24 часа
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР