Ива Кузманова е сред малкото инфлуенсърки, които все още не

...
Ива Кузманова е сред малкото инфлуенсърки, които все още не
Коментари Харесай

Ива Кузманова е бременна? Ето как инфлуенсърката се издаде

Ива Кузманова е измежду дребното инфлуенсърки, които към момента не са се поддали на това да се тунинговат напълно. Ето за какво преди към 2 години Радостин реши да показа живота си с нея. Щастливото семейство се занимава интензивно с развиването на обществени мрежи, а наличието, което двамата демонстрират на своите почитатели, включва най-вече тематики като спорт, здравословно хранене и пътувания. Отделно от това те развиват и лична спортна линия за облекла и аксесоари.

Виж още: С едни гърди напред: Мика Стоичкова сподели супер стегнат бюст от слънчева Италия

Ива постоянно е показвала съвършена форма когато и да е на годината, само че в този момент почитателите я наблюдават в действителност доста прецизно, тъй като чакат с неспокойствие момента, в който да схванат, че двамата с Радостин чакат първото си дете.

Съмненията се усилиха, когато инфлуенсърката пусна видео от фитнеса, на което е с малко коремче. Какво да си намерения човек. Описанието също подсказва това: „ Представям си какъв брой сладко бих изглеждала, когато съм бременна “. 

Виж още: Най-горещата българка в OnlyFans хвърли облеклата на морето, пусна се гола в Instagram

Е, има време за всичко и очевидно към момента не е пристигнал този миг. В стори Ива показа тъкмо поради съответното видео, че не е бременна, а просто е подута. „ Гледайте каква преса “, добави тя. Двамата са доста открити в обществените мрежи, тъй че няма дълго да крият новината, когато това се случи.

Виж още: Крисия се оплака! Фалшиви другари разочароваха порасналата певица

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/mrs.kuzmanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР