ИТН заявиха, че ще върнат мандата, защото не искат зависимости,

...
ИТН заявиха, че ще върнат мандата, защото не искат зависимости,
Коментари Харесай

Искра Михайлова: Нови избори могат да подредят успешно и нови участници в парламента

" Има Такъв Народ обявиха, че ще върнат мандата, тъй като не желаят зависимости, а действителна поддръжка. Аз, в персонално качество, поддържам това. Не е ужасно да вършим избори. Държавата може да се ръководи и със длъжностен кабинет до момента в който се стабилизира по този начин обърканата (положително) политическа конюнктура. Изборите не са страшни. Напротив.
Това е късмет за България и българските жители. Нови избори могат да подредят сполучливо и нови участници в Народното събрание за сметка на старите, към този момент до болежка познати и употребявали неведнъж даваните им шансове ", написа общинският консултант от групата на " Възраждане "
 Борислав Сандов: По-вероятната вероятност е за отиване на избори Борислав Сандов: По-вероятната вероятност е за отиване на избори
Депутатът от Зелено придвижване и „ Демократична България “ Борислав Сандов съобщи пред БНР, че решението на партията „ Има...
" Призовавам българите да следят деликатно последователността на дейностите на политическите субеки в и отвън Народното събрание и да бъдат в гоговност оптимално да поддържат ново посланичество в лицето на нови участници.
Представителната народна власт е чудесна форма на ръководство. От нас зависи по какъв начин ще се възползваме от възможностите.
Като представител на Възраждане, познавайки добре нашите симпатизанти, считам, че ние имаме място в Народното събрание. Убедена съм,че към днешна дата ние сме единствения политически индивид, който показва позициите на огромна група българи, определящи себе си с патриотични визии.
Герб прави поръчки за поддръжка на потвърдено комфортните си патерици, само че разсъдъкът на българите ще реши по какъв начин ще се развият събитията.
 Слави Трифонов разкри кой ще номинира за министър председател Слави Трифонов разкри кой ще номинира за министър председател
Световният първенец по шах Антоанета Стефанова ще бъде предлагането на партия " ИТН " за министър председател. Това заяви в профила си въ...
Сега най - значимо е да се направи оценка на кандидатите за позиции единствено в 2 посоки - кой се бори за идеали и за страната ни и кой се бори за самоцелна власт за персонални облаги.
Предстои. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР