ИТН ще подкрепи правителство от експерти. За да свърши работа

...
ИТН ще подкрепи правителство от експерти. За да свърши работа
Коментари Харесай

Слави Трифонов: ИТН ще подкрепи експертно правителство

„ Има Такъв Народ ще поддържа държавно управление от специалисти. За да свърши работа държавното управление би трябвало да е експертно, от специалисти, хора, които схващат “, разгласи във видеообръщение водачът на партията Слави Трифонов.  Причина за решението е, че след 3 месеца проблемите в страната ще бъдат в пъти по-големи, счита Трифонов.

„ Политиците, които в този момент отхвърлят да решат тези проблеми, отново ще застанат в предизборна акция и ще желаят да ги избираме. Знам, че един подобен кабинет може да не получи поддръжка, само че аз и моите сътрудници ще сме спокойни, тъй като сме създали каквото би трябвало “, декларира той.

По думите му обстановката в страната е тъжна и отвратителна.

Дава образец с формат, който преди този момент са правили с сътрудници му сценаристи, наименуван „ Добре пристигнали в България “, в който са взели участие единствено чужденци. „ Всички те толкоз обичаха България - България и българите. А ние за какво не се обичаме? Зам. -главният прокурор се опасява да не го убие основния прокурор. Все едно, че става дума за наркокартели в Мексико. В Народно събрание е цялостно с хора, които не би трябвало да са там. Говорят неща, които нямат общо с действителността, тъй като не могат да се схванат да създадат държавно управление. Как страната да работи на автопилот, и то в аероплан без гориво “, пита Трифонов.

И изяснява – „ На 10 юни страната остава без бюджет – няма да има пари за лекари, учители, служители на реда, за  пенсии. Държавата ще спре да действа. Защо толкоз се ненавиждаме, че не можем да си създадем качествена правосъдна система и парламент.  Има Такъв Народ е в Народно събрание, с цел да работи, не да се пазари и да гони тяснопартийни ползи. Да се вълнува от депутатските заплати и кюфтета “, споделя още водачът на Има Такъв Народ.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР