ИТН излиза от преговорите за правителство. Това обяви Слави Трифонов

...
ИТН излиза от преговорите за правителство. Това обяви Слави Трифонов
Коментари Харесай

След записа на Христо Иванов: ИТН напускат преговорите за правителство

Има Такъв Народ излиза от договарянията за държавно управление . Това разгласи Слави Трифонов в изключително изказване, излъчено по партийната телевизия. Повод бе изтеклият запис от срещата на ПГ на " Демократична България ".

Ние към този момент нямаме никакво място в тези безмислени и лицемерни договаряния, разгласи водачът на Има Такъв Народ. Ние държавно управление на лицемерието няма да вършим, няма да го подкрепим и ще отидем на избори, безапелационен беше Трифонов.

Днес Христо Иванов и парламентарната му група за пръв път приказваха това, което в действителност мислят. Говориха в ефир, в интернет, с включени микрофони. Без да знаят. И лицемерието им лъсна пред всички - видяхме същинското лице на задкулисието. Иванов сподели следното за договарянията с Има Такъв Народ: Това значи, че те към този момент не могат да кажат, че Има Такъв Народ са 100% мафия, а ние сме 100% бели. Той признава, че Демократична България и Политическа партия ни назовават мафия не тъй като е правилно, а тъй като те по този начин наподобяват бели на наш декор. Това е непоносимо, съобщи още Слави Трифонов.

Христо Иванов и Политическа партия имат наглостта различен да е ръководител на нашата парламентарна група и слагат изискване Има Такъв Народ да нямат министри. Защо въобще има договаряния, за какво симулират диалози? За да изглеждаме ние мафия. Отвратително. Лъжат, че не разискват личен състав на кабинета. И ние чакаме да кажат предлагането за държавно управление и министър председател. Иванов споделя какъв министерски пост би трябвало да заеме Кирил Петков - ами никакъв бе, Христо. Нали за вас от Демократична България и Политическа партия най-важна беше България и политиките, управническата ви стратегия. Ето ви лицемерието в най-чист тип, съобщи Трифонов.

Той акцентира, че Христо Иванов акцентира на срещата, че присъединяване им в договарянията е единствено официално и " словесно еквилибриране ". Лъжем красиво, а?! Българска социалистическа партия нямали право да вършат кабинет като мандатоносители, тъй като бил механически мандата им. Всичко е машинация уважаеми сънародници, значимото е аз да съм мафия
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР