Италия победи Еквадор с 2:0 в приятелски мач, домакин на

...
Италия победи Еквадор с 2:0 в приятелски мач, домакин на
Коментари Харесай

Италия подчини Еквадор

Италия победи Еквадор с 2:0 в другарски мач, хазаин на който беше " Ред Бул Арена " в Ню Джърси. Лоренцо Пелегрини откри резултата още в 3-ата минута, а Николо Барела постави точка на разногласието в последните секунди.

Това беше втори дуел от американското турне на " скуадра адзура " след триумфа над Венецуела (2:1), пристигнал след поврат с две попадения на Матео Ретеги.

Двата отбора се бяха срещали за последно в контрола през 2005 година, приключила 1:1, а предходният дуел посред им беше на Мондиал 2002, когато италианците се постановиха с 2:0.

Селекционерът на Италия Лучано Спалети заложи на напълно изменен състав. Дебют като титуляри направиха вратарят на Тотнъм Гулиелмо Викарио и бранителят на Торино Раул Беланова. Отборът още веднъж беше спретнат в 3-4-2-1.

На върха на офанзивата стартира Джакомо Распадори, а зад него действаха Николо Дзаниоло и Лоренцо Пелегрини. В средата на терена си партнираха Жоржиньо и Николо Барела, а по двата фланга се разчиташе на съотборниците в Интер Матео Дармиан и Федерико Димарко.

Еквадор излезе с трима нападатели в лицето на Гонсало Плата, Алан Минда и Джереми Сармиенто. В стартовите 11 на " трикольорите " ел три " личаха още имената на Пиеро Инкапие от Байер (Леверкузен), Мойсес Кайседо от Челси и Первис Еступинан от Брайтън. Сред запасите беше някогашният нападател на ЦСКА - София Жорди Кайседо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР