Италия е обхваната от общонационална стачка на различни сектори от

...
Италия е обхваната от общонационална стачка на различни сектори от
Коментари Харесай

Голяма транспортна стачка в Италия

Италия е обхваната от общонационална стачка на разнообразни браншове от публичното обслужване. Най-осезателно тя  се отразява на превоза, оповестява БНР.

``
реклама

В митинга за по-добро възнаграждение и условия на труд взе участие народен и локален превоз, учебни заведения, юристи, магистрати  и редица публични услуги.

Най-сериозно е отражението върху въздушния превоз - няма да работят два часа авиодиспечерите, а до 24 часа личният състав на самолетната компания " Алиталия ”. Тя анулира над 200 полета, подготвяйки ексклузивен проект за подпомагане на засегнатите пасажери.

Железопътният превоз е обезпечен в избрани часове от деня. 

Стачката в градския превоз се отразява най-вече на Милано и Рим. В столицата това е първата всеобща градска стачка, тъй като стачкуват и всички общински компании по чистотата и жителите са единни с тях, недоволни да живеят в условия на деградация и с неприятни услуги, а чиновниците да работят при унизителни условия.

" Това е митинг за Рим и той не е лековерен ", прецизираха от синдикатите.

И България е наранена от стачката в Италия. Няма да се изпълнят полетите на " Алиталия " от Рим " Фиумичино " до летище " София " и назад. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР