Италия е големият победител на песенния конкурс Евровизия 2021. Zitti

...
Италия е големият победител на песенния конкурс Евровизия 2021. Zitti
Коментари Харесай

Италия спечели Евровизия, виктория Георгиева остана 11-та

Италия е огромният победител на песенния конкурс " Евровизия " 2021. " Zitti E Buoni " на Måneskin завоюва сърцата на публиката и събра най-вече точки. 

В топ 5 влязоха още Франция, Швейцария, Исландия и Украйна.

Песента на българската изпълнителка Виктория Георгиева класира страната ни на 11-о място. " Growing Up is Getting Old ”  събра 140 точки от националните журита, а от зрителския избор - 30. Така общият брой точки за България бе 170.

Зрителите станаха очевидци на невиждана обстановка - четири страни получиха 0 точки от зрителския избор. Това са Нидерландия, Испания, Германия и Англия, която не събра точки и от националните журита.

След огромния край певицата Виктория Георгиева даде особено изявление за NOVA.   

" Беше страшна еуфория, в действителност необикновено прекарване. " Евровизия " е като едно малко учебно заведение за две седмици, не в действителност за две години, тъй като преди да излезеш на тази сцена, има извънредно доста работа. Наистина съм доста признателна, че имах опцията да мина цялата тази школа, тъй като това ме направи доста по-силна като човек и актьор. Хората непрекъснато ми пишат известия, че ме поддържат. За мен това е единствено началото ", показа надарената българка.

Тя разяснява и тоалета, с който е била на сцената.

" Облеклото, с което бях, първо бих желала да кажа, че не е пижама. Второ, аз си го измислих. Исках да  е нещо доста семпло и отвън рамките на " Евровизия ". Всъщност на запад този тип облекло е ужасно съвременно и ужасно скъпо. Погледнах трендовете какви са. Исках да бъда друга. Много се гордея с това по какъв начин изглеждах, какво направих и какво изпях ", добави Виктория.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР