Италианците искат увеличаване на броя на полицейските патрули в страната

...
Италианците искат увеличаване на броя на полицейските патрули в страната
Коментари Харесай

Сицилия в шок: Як дървар изнасилвал с часове лекарка, оказала му спешна помощ

Италианците желаят увеличение на броя на полицейските патрули в страната и нови, по-строги закони след поредност от изнасилвания в цяла Италия. 26-годишен мъж е изнасилил 50-годишна лекарка, при която е пристигнал, с цел да му бъде оказана помощ в ранните часове в Сицилия. Лекарката била трансферирана в друга болница, до момента в който още е положение на потрес, откакто била атакувана в 2:30 сутринта.

Човек чул, по какъв начин докторката крещи и се обадил на полицията, която след позвъняването арестувала нападателя на място. Смята се, че изнасилването траяло няколко часа, и че нападателят счупил телефона, който се намирал в операционната зала и бутона за незабавни случаи, с което се приканва полицията.

Според първата реорганизация на казусът, лекарката е изнасилвана няколко пъти в продължение на 2-3 часа. Италианският вестник Corriere Della Sera, написа, че нападателят Алфи Кардило е дървар, и че с обзор на профила му във Facebook са заключили, че се занимава с бодибилдинг. Също по този начин, е нарцис, който всекидневно разгласява фотоси на тялото си с акцент върху мускулите.



Серия изнасилвания в Италия

Италиански публични представители дадоха обещание да усилят броя на полицейските патрули в тази страна и нови, по-строги закони след поредност от изнасилвания в Италия.

Според обвиняванията, една германка била изнасилена, ограбена и оставена вързана преди два дни в известния римски парк Вила Боргезе.

На тези офанзиви предхождащ случай е от Флоренция, където две американски студентки обвинили двама служители на реда, че ги изнасилили в полицейски коли, откакто по-рано в нощен клуб са им предложили превоз.

В края на август една полска туристка бе изнасилена и сътрудникът й брутално пребит на плажа в град Римини, напомня Точка.мк, представена от Sruma.com.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР