Италианското правителство планира да удължи до края на септември срока

...
Италианското правителство планира да удължи до края на септември срока
Коментари Харесай

Италия удължава мерките срещу коронавируса поради нарастване на броя на случаите

Италианското държавно управление възнамерява да удължи до края на септември периода на ограниченията за попречване на разпространяването на ковид, в това число наложителното носене на маски и поддържането на обществена отдалеченост, съобщи ДПА.

Срокът на деяние на доста от сегашните ограничения изтича в понеделник. Очаква се скоро да бъде оповестен обновен декрет.

Премиерът Джузепе Конте възнамерява да удължи до 30 септември ограниченията за битка с вируса, заяви италианският в. " Кориере каузи сера ".

Удължаването на ограниченията ще значи, че италианците ще бъдат задължени да продължат да носят защитни маски за лице в публичния превоз и в публични здания. Освен това маските се носят на открити площи от 18 до 6 часа.

Автобусите ще работят единствено с до 80 на 100 от потенциала си и хората ще би трябвало да стоят на минимум 1 метър един от различен. Събиранията на огромни групи хора ще бъдат неразрешени, както и концертите и танцовите увеселения. Футболните мачове ще не престават да се играят зад затворени порти.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР