Италианският шампион Ювентус се интересува от звездата на Барселона Антоан

...
Италианският шампион Ювентус се интересува от звездата на Барселона Антоан
Коментари Харесай

Ювентус и Барса подготвят нова размяна през лятото

Италианският първенец Ювентус се интересува от звездата на Барселона Антоан Гризман. Торинци готвят сериозна смяна в тима през лятото след неубедителния сезон, а французинът е едно от имената в листата за селекция, твърди „ Corriere dello Sport “.

Ръководството на „ биаконерите “ към момента не могат да се схванат с нападателя Пауло Дибала за новия му контракт, което не се харесва на шефовете, които обмислят да предложат аржентинеца като разменна монета за привличането на Гризман.

Барса и Ювентус са в положителни връзки, като предишното лято към този момент реализираха една сходна договорка, като размениха Миралем Пянич и Артур Мело.

Сега двата клуба могат още веднъж да погледнат към сходна замяна на играчи. Това наподобява като добър вид, предвид на тежката финансова обстановка, подбудена от Коронавирус рецесията. Още повече, че сходна договорка може да е взаимноизгодна, защото на „ Камп Ноу “ от дълго време са набелязали Пауло Дибала и в това време в клуба не са доста удовлетворени от представянето на Гризман, който не оправда огромните упования след прехвърлянето си от Атлетико Мадрид.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР