Италианският производител на спортни автомобили Lamborghini отдавна е член на

...
Италианският производител на спортни автомобили Lamborghini отдавна е член на
Коментари Харесай

Електрическият Lamborghini Lanzador може да има мегават максимална мощност

Италианският производител на спортни коли Lamborghini от дълго време е член на Volkswagen Group, само че когато създава нови модели, се пробва да не не помни личните си обичаи. До 2028 година марката ще показа първия си „ породист “ електрически автомобил, а тази седмица стана известно, че този сходен на крос-купе автомобил ще може да създава пикова мощ до 1 мегават.

В конски сили това би означавало съвсем 1360 единици мощ. Не можем да кажем, че тази цифра е рекордна, защото хърватският хиперавтомобил Rimac Nevera показва мощ от 1914 конски сили, само че като впечатляващ пример – един мегават, основателите на Lamborghini Lanzador са избрали вярно. Това е вторият концептуален електрически автомобил на Lamborghini от 2017 година насам, само че точно той има огромни шансове да стигне до поточната линия през 2028 година

Съдейки по силуета, автомобилът със задвижващ елемент с мощ 1 MW се пробва да съчетае качествата на кросоувър и купе от клас GT, като предлага разположение на седалките 2+2, запазвайки опцията за увеличение на багажното пространство посредством прегъване на задния ред

Под капака също има място за предпазване на движимости – в малко поделение би трябвало да се побере комплект чанти, особено създадени за модела. Технически детайлности за Lanzador, като се изключи оптималната мощ от 1360 конски сили, Lamborghini съвсем не дава. Задвижването, естествено, ще бъде на всички колела.

Известно е единствено, че голям брой датчици, някои от които ще бъдат ситуирани зад специфични стъклени панели в предната част на каросерията, ще се употребяват освен от електронните системи за подкрепяне на лидера, само че и за автоматизирано контролиране на шасито по отношение на съответните пътни условия. Въздушното окачване в композиция със задния мост ще разреши гъвкава конфигурация на шасито и ще обезпечи уместно за марката ръководство даже при нетипично висок пътен луфт. В каросерията ще бъдат вградени дейни аеродинамични детайли, даже 23-инчовите колела са оптимално усъвършенствани в аеродинамично отношение.

В интериора ще има голям брой 3D-принтирани детайли, част от декорациите ще бъдат направени от въглеродни нишки. Пластмасовите и найлоновите детайли ще бъдат получени от рециклирани материали, даже кожата и вълната ще бъдат имитирани благодарение на материали, които са допустимо най-екологични. Динамичните характерности или пробегът на Lanzador не са конкретизирани, само че Lamborghini ще има задоволително благоприятни условия да направи това преди 2028 година. Дотогава екологичната стратегия ще бъде реализирана със съществуващите модели спортни коли с хибридни задвижвания. Отбелязва се единствено, че Lanzador ще получи батерия от ново потомство, която обезпечава дълъг пробег.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР