Италианският премиер Джузепе Конте е издал нов указ за борба

...
Италианският премиер Джузепе Конте е издал нов указ за борба
Коментари Харесай

Мачовете в Серия А отново ще се играят при затворени врати

Италианският министър председател Джузепе Конте е издал нов декрет за битка с възходящите случаи на COVID-19 в страната, твърди PassioneInter.com. Така мачовете в Серия " А “ още веднъж ще се играят при затворени порти.

Новият декрет категорично не разрешава на почитателите да влизат в спортни уреди, като той влиза в действие на следващия ден. Спортните събития и надпревари, които не са „ от народен интерес “, ще бъдат прекратени, защото случаите на ковид не престават да се нарастват.

Досега на почитателите постепенно се позволяваше да се връщат на стадионите, като максимумът беше към 1000 души, само че оборудванията още веднъж ще останат празни.

Новата възбрана обгръща всички аматьорски спортни прояви и подготвителните занимания във фитнес залите. Заповедта ще затвори и кинозалите и театрите.

„ За момента не планираме да стопираме професионалния футбол, само че Серия " А “ би трябвало да внимава. Има основан личен протокол за провеждането на мачове в изискванията на ковид, само че постоянно се случват нарушавания, които не се санкционират “, съобщи спортният министър Винченцо Спадафора пред телевизия „ РАИ “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР