Италианският модел Витория Черети и най-добрият ерген на Холивуд Леонардо

...
Италианският модел Витория Черети и най-добрият ерген на Холивуд Леонардо
Коментари Харесай

Новата на Лео ди Каприо втрещи с мръсни дрехи на партито по случай 49-ия му РД

Италианският модел Витория Черети и най-хубавият ерген на Холивуд Леонардо ди Каприо се срещнаха през май тази година и незабавно започнаха да се срещат.

Мнозина не имаха вяра в този разказ. След като се раздели с Камила Мороне, на Лео бяха приписвани най-малко дузина афери, само че всички те се оказаха доста краткотрайни.

Но самата Витория явно се е влюбила съществено и е заложила съществено на тази връзка. Тя даже се разведе със брачна половинка си Матео Милери, с който бяха женени от 2020 година

Романсът сред модела и артиста в действителност не изчезна след няколко седмици. Но все пак, в името на Черети, Ди Каприо не промени разпоредбите си: те се появиха на всички червени килими поотделно, не разясниха връзката си с пресата, криеха се допустимо най-добре на срещи и не разгласиха общи фотоси на обществени мрежи.

Сега, наподобява, е настъпила първата рецесия в връзките им. Миналия уикенд Леонардо отпразнува огромно своя 49-ти рожден ден: в Санта Моника, в претенциозния италиански ресторант Giorgio Baldi, се организира звездно празненство. Сред гостите бяха Ким Кардашиян, Салма Хайек, Рита Ора и Тайка Уаитити, Кейси Афлек с годеницата Кейли Коуън, Кейт Бекинсейл и други звезди.

Всички известни хубавици пристигнаха на празненството в най-провокативните тоалети. Изглежда дрескодът е „ колкото по-къса е полата, толкоз по-добре “. Но Витория избра много необичайно облекло за такова събитие: необятни мръсни дънки, бял топ и свободно черно яке.

Стилен? Да - за елементарна разходка. Но на фона на блестящите посетители тя напълно се изгуби. Сравнете да вземем за пример по какъв начин са изглеждали други звезди.

Според вътрешни хора Витория изглеждаше тъжна през цялата вечер и не общуваха доста с Лео. И тогава папараците снимаха Черети да напуща празненството преди всички – сама и съвсем разплакана.

Решил ли е известният сърцеразбивач се измъкне от моделката? Или единствено облеклото й  го е подразнило – за в този момент остава мистерия.

Автор: Wday.ru

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР