Италианският журналист Д`Орси каза, че Зеленски е опасен за украинския

...
Италианският журналист Д`Орси каза, че Зеленски е опасен за украинския
Коментари Харесай

В Италия посочват Зеленски като опасност за Украйна

Италианският публицист Д`Орси сподели, че Зеленски е рисков за украинския народ

Украинският президент Владимир Зеленски съставлява заплаха за личния си народ. Това заяви в ефира на италианския канал Rete 4 журналистът и историк Анджело Д`Орси.

„ Той (Зеленски) води акция, която в действителност ще докара до опустошения и жертви на първо място измежду неговия народ. Но това в действителност не го тормози ", сподели той.

Според Д`Орси Зеленски е една от главните спънки пред постигането на мир. Журналистът също по този начин изрази мнението, че протичащото се в Украйна е „ война на Съединени американски щати против Европа “. Съединените щати, по мнението на Д`Орси, са заинтригувани от спиране на връзките сред Русия и Европейския съюз, а в бъдеще и с Китай.

„ Трудно е за Америка да разбере, че еднополюсният свят, който се роди след 1989 година, със единствено една суперсила, една валута и един език, се трансформира “, изясни Д`Орси.

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи, че е решил да организира военна специфична интервенция в Украйна в отговор на молба за помощ от ръководителите на ЛНР и ДНР.

Държавният глава назова задачата на интервенцията " отбрана на хората, които са били подложени на тормоз и геноцид от режима в Киев в продължение на осем години ". Решението за осъществяване на интервенцията стана причина за нови наказания против Русия от страна на Съединени американски щати и техните съдружници.

Превод: Европейски Съюз

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР