Италианският гранд проявява интерес към двама сръбски национали - Никола

...
Италианският гранд проявява интерес към двама сръбски национали - Никола
Коментари Харесай

Милан става сръбски - двама национали на Сърбия отиват на "Сан Сиро"!

Италианският гранд демонстрира интерес към двама сръбски национали - Никола Миленкович и Лука Йович, осведоми локалното издание Gazzetta dello Sport. Миленкович е футболист на един от съперниците на " росонерите " в Серия А - Фиорентина, до момента в който Йович играе за Реал Мадрид.
Йович подсети за себе си в последния кръг в испанската Ла Лига, когато травма на Карим Бензема му разреши да влезе от аварийна пейка и даже да означи гол за " лос бланкос ". Миленкович пък изигра цялостен мач за " виолетовите " при успеха над Болоня с 2:3.
Милан изпитва известни кадрови проблеми след травми на няколко основни играчи, които доста затрудняват избора на Стефано Пиоли за състав за дуелите в Италия и в Европа. Във вторник " росонерите " одобряват Ливърпул в решителен мач за оставането им в Шампионска лига.
Милан ще опита да вземе Миленкович и Йович или през зимата, или през лятото. За задачата отборът ще би трябвало да подготви общо към 45 милиона евро, защото Миленкович е оценен на 25 милиона, а Йович - на 20.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР