Италианският елитен отбор Специя реши, че половината от приходите от

...
Италианският елитен отбор Специя реши, че половината от приходите от
Коментари Харесай

Италиански футболен клуб ще помогне на украински деца

Италианският първокласен тим Специя реши, че половината от приходите от продадени билети от мача с Каляри, който ще се играе на 12 март, ще отидат за фондацията " Спасете децата ", която е провела акция за набиране на пари особено за децата от Украйна, които имат потребност от филантропична помощ.

" В този внимателен миг за целия свят Специя Калчо застава на страната на футболиста си Виктор Коваленко, както и на целия украински народ. Поради тази причина 50% от събраните доходи от продажбата на билети за домакинския мач с Каляри ще бъдат приведени на " Спасете децата ", която от години години оказва помощ на засегнатите деца по целия свят и сега събира дарения извънредно за украинските деца, които имат потребност от филантропична помощ сега и техният брой е към 400 хиляди.

Така нашите последователи ще могат да поддържат обичания си тим, само че могат да оказват помощ и на децата, които гледат на света към момента с непорочност, само че са принудени да живеят в сериозна обстановка и рискуват ежедневно живота си с намаляващи всекидневно хранителни артикули и медикаменти ", се споделя в официално съобщение на клуба. Известно е, че в Специя играе и българският национал Петко Христов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР