Италианският дизайнер Антонио Виетри се похвали, че е създал най-скъпите

...
Италианският дизайнер Антонио Виетри се похвали, че е създал най-скъпите
Коментари Харесай

Най-скъпият чифт обувки в света струва 20 млн. долара

Италианският дизайнер Антонио Виетри се похвали, че е основал най-скъпите обувки в света, а с цена от близо 20 милиона $ е мъчно да се оспори това изказване.
Прочетете още
 „ Лунните обувки на Виетри “ (Moon Star Shoes) са били показани на борда на яхта в Дубай Марина като част от Седмицата на модата MIDE (Made in Italy, Designed in Emirates - Произведено в Италия, проектирано в Емирствата).

Обувките Moon Star на Виетри са направени най-вече от солидно злато и 30 карата диаманти, само че същинският връх на дизайна им е малко парче астероид, за което се твърди, че е намерено някъде в Аржентина още през 1576 година

Не се оповестява какво е чувството да носиш тези обувки, само че както може да се види на фотографията по-долу, те вършат незабравимо образно усещане, каквото естествено бихте очаквали чифт обувки на стойност 19,9 милиона $ да създадат.

Дизайнерът е уверен, че е основал най-скъпите обувки в света, само че с цел да се официализира това изказване, те ще би трябвало да бъдат сертифицирани от Рекордите на Гинес.

В момента върхът се държи от чифт на стойност 15,5 милиона $.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР