Италианските власти арестуваха 36-годишен българин по обвинения за международен наркотрафик,

...
Италианските власти арестуваха 36-годишен българин по обвинения за международен наркотрафик,
Коментари Харесай

Арестуваха български куриер на 5,5 кг хероин на летището в Болоня

Италианските управляващи арестуваха 36-годишен българин по обвинявания за интернационален наркотрафик, оповестиха медиите на Апенините.

Българинът бил арестуван на летище “Maркони ” в Болоня с 5,5 кг хероин. Той бил прикрит в двойно дъно на куфара му. Според медиите буквите на българина са Д.А.Д.

Полицията на Болоня, координирана от Лука Армени, държала българина под око отдавна поради непрекъснатите му пътувания в последно време в Италия. В Болоня българинът пътувал през юли предходната година. След инспекция на последните му билети, купени от разнообразни самолетни компании, италианските управляващи разбрали авансово за идното му идване в Болоня от Варшава. Веднага щом стъпил на италианска земя, българинът бил тестван. Той се оправдал, че правил пътешестване с туристическа цел, само че тежестта на куфара му не съответствало на наличието в него. В двойно дъно на куфара полицията разкрила пакет с 5,5 кг хероин. Неговата стойност е над 60 000 евро и той трябвало да бъде разпределен в 40 000 дози. Все още не се знае дали дрогата била предопределена за пазара на Болоня.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР