Италианските медии твърдят, че ръководството на Рома се е споразумяло

...
Италианските медии твърдят, че ръководството на Рома се е споразумяло
Коментари Харесай

Рома се разбра с Уест Хем за Скамака, ще го привлече под наем

Италианските медии настояват, че управлението на Рома се е споразумяло с Уест Хем за привличането на Джанлука Скамака. Очаква се италианския таран да мине чартърен на " Олимпико " с алтернатива за пазаруване, което може да стане наложително, в случай че бъдат изпълнени избрани условия. Не е загадка, че „ джалоросите “ са на пазара за нов нападател поради дълготрайната травма на Тами Ейбрахам в края на предишния сезон.

Скамака, който се причисли към Уест Хем от Сасуоло за към 36 милиона евро доскоро повече от година, е свързван с пренасяне назад в Италия от няколко месеца. Сега Рим наподобява е идната му дестинация. Освен това той познава добре „ вълците “, тъй като е бил част от академията на клуба.

Според известия от Калчомеркато Уест Хем е готовида пуснат Скамака чартърен за към 4-5 милиона евро, с алтернатива за закупуване за 22 милиона евро. Тази алтернатива ще стане наложителна, в случай че Скамака записва избран брой участия през сезон 2023-24 и в случай че Рома си обезпечи подготовка за Шампионската лига.

Твърди се, че спортния шеф на Рома Тиаго Пинто ще лети до Лондон, с цел да приключи договорката идната седмица.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР