Италианската звезда в алпийските ски София Годжа постави под съмнение

...
Италианската звезда в алпийските ски София Годжа постави под съмнение
Коментари Харесай

Звездата в алпийските ски още виси за старта

Италианската звезда в алпийските ски София Годжа сложи под подозрение присъединяване си в спускането на Олимпийските игри в Пекин.

"Имах две сложни седмици. Дори това, че съм тук е триумф, само че не мога да подсигурявам нищо ", съобщи Годжа пред Rai Sport.

"Условията са такива каквито са. Все още имам малко време, само че не мога да подсигурявам нищо, даже присъединяване си в спускането ", повтори 29-годишната италианка. Тя имаше мощен сезон в дисциплината през тази зима и завоюва четири от петте надпревари от Световната купа, в които взе участие.

Paura per Sofia Goggia
— bla bla Balbo (@blablabalbo)
Годжа, която златен медалист в спускането от 2018-а, се контузи тежко след рухване по време а супергигантския слалом за Световната купа в Кортина д'Ампецо на 23 януари. Това заплаши цялото й присъединяване на Олимпийските игри. Тя реши да не се оперира, а да опита да се възвърне в точния момент с физиотерапия.

"Ще направя най-хубавото, на което съм способна. Съжалявам, че не мога да съм толкоз конкурентоспособна, колкото нормално, само че ситуацията е такова. Ще преценям ден за ден ", разяснява още София Годжа.
Италианката отсрочи пътуването си за Пекин и пропусна церемонията по откриването.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР