Италианската Серия А е в разгара си, като поредната порция

...
Италианската Серия А е в разгара си, като поредната порция
Коментари Харесай

Прогнози от Италия: Най-добрите предложения за неделния кръг на Ботуша

Италианската Серия А е в разгара си, като следващата порция вълнуващи неделни мачове дава и доста разновидности за футболни прогнози на феновете на спортните залози. Ето и няколко оферти за сегашния рунд в Италия, а страхотните коефициенти са на Националната лотария
13:30 часа: Наполи - Бреша
Наполи приема Бреша в първи мач от неделната стратегия в италианската Серия А. Наполи няма загуба от Бреша в последните си четири мача, а гостите пътуват към Непаол след проваляне вкъщи с 1:2 от Ювентус през седмицата. Същевременно Марио Балотели и компания изгубиха три от последните си четири мача в Италия.
Прогноза : Победа за Наполи – 1,30 коефициент.
16:00 часа: Лацио - Дженоа
Лацио приема Дженоа в следващ мач в неделния следобяд в Италия. Двата тима надалеч не са в най-хубавата си форма, като в последните си пет мача и двата отбора имат по три загуби, една победа и един еднакъв. Същевременно, когато се стигне до двубой сред Лацио и Дженоа постоянно виждаме резултатни мачове и голове в двете порти. Осем от последните 10 мача приключват с гол/гол, а до момента серията е от седем следващи дуела. Смятам, че:на „ Олимпико ” в неделя отново ще забележим голове в двете порти.
Коефициент – 1,66 за гол/гол.

16:00 часа: Рома - Хари 
Лече посреща Рома в типичен мач от Италия, който не сме гледали в последните седем години. Рома е с по-добрият актив от съперника си към този миг, до момента в който Лече редува мощен със слаб мач. Това блуждаене е изцяло разумно и подбудено от дебютния сезон в елита, само че не считам, че тим като Рома ще разреши да допусне загуба при визитата си в неделя. Аргументите са на страната на римляните, които имат четири победи в последните пет мача против своя противник.
Прогноза : Рома да завоюва
19:00 часа: Каляри - Верона
Каляри посреща Верона на „ Арена ди Сардиния ” в прощален мач от кръга в Италия. Двата тима ще се опитат да запазят елитния си статут през този сезон, само че формата на Каляри в последно врем подсказва, че това може да стане и за тях – безпроблемно. В последния кръг Каляри записа триумф при визитата си на Наполи, до момента в който Верона направи тъждество – 0:0 против Удинезе. Двата тима не обичат да си вкарват доста голове, когато пристигна този мач. В три от последните пет дуела посред им виждаме ъндъри, а Верона е с четири ъндъра в последните си пет публични мача.
Прогноза : Под 2,5 гола – 1,66 коефициент.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР