Италианската премиерка Джорджа Мелони предприе съдебни действия срещу фалшиви секс

...
Италианската премиерка Джорджа Мелони предприе съдебни действия срещу фалшиви секс
Коментари Харесай

Мелони заведе дело заради фалшиви порно клипове с нейното лице

Италианската премиерка Джорджа Мелони предприе правосъдни дейности против подправени секс клипове, в които лицето ѝ е копирано върху телата на порноактриси, предадоха ДПА и Българска телеграфна агенция.

Лидерката на крайнодясната партия " Италиански братя " желае обезщетение в размер на 100 000 евро (108,6 милиарда долара). Тя ще се яви персонално на правосъдния развой на средиземноморския остров Сардиния на 2 юли, заяви нейният юрист.

Ако завоюва делото, Мелони ще подари парите на фонд за подкрепяне на дами, които са били жертви на принуждение от страна на мъже.

В момента делото се води против 40-годишен мъж, който живее в Сардиния. Следващата седмица арбитър ще реши дали ще бъдат повдигнати обвинявания и против 73-годишния му татко. Мелони желае да се причисли към правосъдния развой.

Разследването е почнало през 2020 година в град Сасари. Синът е упрекнат, че е използвал видео програмен продукт, с цел да накара порноактрисите да наподобяват като Мелони. Според следователите филмите са били налични в интернет в продължение на месеци посредством американски уеб страница и са били гледани милиони пъти.

В жалбата на премиерката се споделя, че тя желае да изпрати обръщение " на всички дами, които са жертви на сходен тип корист, да не се опасяват да повдигат обвинявания ".

Лидерката на " Италиански братя " е отпред на трипартийната коалиция в Рим от октомври 2022 година Видеоклиповете са били основани, когато тя към момента е била в съпротива, отбелязва ДПА.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР