Италианската полиция е започнала разследване, след като във вторник се

...
Италианската полиция е започнала разследване, след като във вторник се
Коментари Харесай

В Италия ще разследват авторите на обидни плакати срещу Влахович

Италианската полиция е почнала следствие, откакто във вторник се появиха заплашителни банери, ориентирани против нападателя на Душан Влахович по отношение на медийните изявления за вероятно негово прекосяване в нтус. Поредицата от плакати се появиха към стадион " Артемио Франки ", домът на, в отговор на изявленията, че 21-годишният сърбин е договорил персоналните си условия с.

Единият от плакатите гласи: Твоите охранители няма да спасят живота ти, ром! С тебе е свършено ".

Друг афиш назовава " съвременен наемник ", а останалите включват нецензурни обиди и избрания.
 Ултраси на Фиорентина оповестиха война на Влахович Ултраси на Фиорентина оповестиха война на Влахович
" Дигос (Специален клон на полицията, занимаващ се с сходни разследвания) във Флоренция работи по случая и прави задълбочени следствия, с цел да се опита да открие създателите на банерите ", сподели представител на органите на реда пред организация Ройтерс.

Отделът Дигос също по този начин е взел всички вероятни превантивни ограничения, с цел да не разреши повторението на сходни плакати.
 Полицията във Флоренция реагира след заканите против Влахович Полицията във Флоренция реагира след заканите против Влахович
се причисли към през юли 2018-а година от и се трансформира в един от най-търсените млади нападатели в. Той беше определен за най-хубав млад състезател в Серия “А ” през предишния сезон откакто вкара 21 гола, а в този момент има 17, колкото звездата на Лацио Чиро Имобиле.

Миналата седмица разгласи, че футболистът е отказал офертата за удължение на контракта си, който изтича през юни 2023-а година. Вчера пък италианските медии оповестиха, че е постигнал съглашение на стойност 75 милиона евро за услугите на.
 Има договорка! Фиорентина пуска Влахович в Ювентус Има договорка! Фиорентина пуска Влахович в Ювентус
В момента е на 7-о място в Серия “А ” с 36 точки, изоставайки на 6 точки от, който им е сериозен зложелател в предишното, само че пък тази година не се намира на нормалните челни места.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР