Италианската модна къща Valentino избра Шато дьо Шантий, северно от

...
Италианската модна къща Valentino избра Шато дьо Шантий, северно от
Коментари Харесай

Дъщеря на Синди Крофорд откри дефилето на Valentino за Седмицата на висшата мода в Париж

Италианската фешън къща " Valentino " избра Шато дьо Шантий, северно от Париж, за представянето на сбирката си висша мода, като дизайнерът Пиерпаоло Пичоли сподели сантиментална интерпретация на осъвременени стилове за актуалния червен килим, оповестяват френските издания.

Шоуто откри моделът Кая Гербер, щерка на Синди Крофорд, облечена в бяла, разкопчана надълбоко риза, и необятни джинси. Огромни кристални обеци и островърхи обувки с равна подметка в металик, украсени с панделки, завършваха визията.

Манекенките се движеха гладко по голямо каменно стълбище и към шадраван в градината на замъка на фона на меланхоличния глас на арт поп певицата Анони. Те демонстрираха вечерни рокли, последващи линиите на телата им, с остри деколтета и цепки на бедрата. Мъжете носеха необятни костюми и златисти палта.

От стилната къща споделиха, че задачата с избора на мястото за показване на сбирката е да се свържат с вековния знак на изключителност и да го изпълнят с нов смисъл на " конгрес за тъждество и неприкритост ", предава Българска телеграфна агенция. На финала Пичоли излезе на подиума с екипа си, като всички бяха с работно дрехи и хванати за ръце.
Снимка: Getty Images
На Седмицата на висшата мода в Париж се показват фешън къщи като " Аrmani Prive ", " Balenciaga ", " Dior ", американската " Tom Brown ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР