През последните 3 години един експеримент с Промяната занимаваше всички

...
През последните 3 години един експеримент с Промяната занимаваше всички
Коментари Харесай

Борисов: Тагарев и Рашков бяха ключови за ПП, а сега дори ги няма в листите

" През последните 3 години един опит с " Промяната " занимаваше всички със своите проблеми. Първо беше " Чаталджагейт ", след това стана абсурдът с митниците, по-късно - с пудела и пачките. Излъгаха няколкостотин хиляди българи, и то няколко пъти.
Само че ние в София имаме съответни проблеми, които чакат своето решение. "

Това сподели Георги Георгиев, заместник-председател на СОС, претендент за депутат от ГЕРБ - лидер на листата в столичния 23-и многомандатен изборен регион.

" Първото нещо, което " Промяната " направи в София, бе да вдигне заплатите, - това значи, че вместо да се строи по една детска градина годишно, 180 служители на " Промяната " ще взимат три пъти по-високи заплати, изясни Георгиев. Най-страшното е, че не ги е позор, няма никаква диря от разкайване - каралият пийнал общински консултант даже не изкара разкайване за злополуката, която аргументи. А групата на ПП-ДБ-СС се чудеха две седмици по какъв начин да го скрият, вместо да го изправят пред правораздаването. " - добави Георгиев.

От своя страна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява разпада на взаимното държавно управление с ПП-ДБ и потребностите на държавното ръководство.

" При договарянията за държавно управление няколко дни разногласието беше за Тагарев. Петков споделяше " Това е нашето знаме, Тагарев ". Сега това тяхно знаме даже го няма в листите. Гледам, и Рашков го няма в листите, които значи, че тези основни персони са изпаднали оттова. " - уточни той.

" Хората желаят да се успокои ръководството, политическата класа да си седне на столовете и да върви това, което й се заплаща посредством дотациите.

Днес финализирахме програмата си, с доста нововъведения и доста неща за градовете са заложени вътре. То е ясно, че различен с изключение на ГЕРБ не може да го направи. " - добави Борисов.

" Във финансите злополуката е голяма, парите ги няма. Плащаха се пенсии на пенсионерите от заеми. Ние ще продължим да изпълняваме този ангажимент, тъй като сме систематична партия, и поетите задължения би трябвало да се съблюдават. " - разяснява още водачът на ГЕРБ. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР