Италианската министър-председателка Джорджа Мелони съобщи днес, че се е разделила

...
Италианската министър-председателка Джорджа Мелони съобщи днес, че се е разделила
Коментари Харесай

Джорджа Мелони се раздели с партньора си след негови сексистки изказвания

Италианската министър-председателка Джорджа Мелони заяви през днешния ден, че се е разделила с журналиста Андреа Джамбруно, с който бяха в дългогодишна връзка, откакто в последните седмици той понесе рецензии поради сексистките си мнения в ефир, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

" Десетгодишната ми връзка с Андреа Джамбурно завършва тук ", написа Мелони във Facebook. " Благодаря му за прелестните години, прекарани дружно, за компликациите, които преодоляхме и най-много за най-прекрасното нещо, което ми даде - нашата щерка Джиневра. Пътищата ни от известно време се разминават и е време да го признаем ", добави тя.

 


Джамбурно е водещ на новинарска стратегия, предавана от " Медиасет ", част от медийната група, благосъстоятелност на наследниците на починалия Силвио Берлускони, някогашен министър председател и съдружник на Мелони.

Тази седмица друго предаване на " Медиасет " излъчи изявления на Джамбруно, направени от него отвън ефир, в които той употребява нецензурни изрази и се пробва да ухажва колежка. " Защо не съм те срещал преди? ", пита Джамбруно колежката си.

Във втори запис, излъчен през вчерашния ден, се чува по какъв начин Джамбруно се хвали с спекулация и споделя на колежките си, че могат да работят за него, в случай че вземат участие в колективен секс. Телевизионният публицист си навлече рецензии през август поради изявления, в които обвиняваше жертви на групово обезчестяване.

" Ако човек отиде да танцува, той има цялостното право да се напие - в това няма подозрение и няма никакъв проблем, само че в случай че заобикаля алкохола и не губи разсъдъка си, евентуално ще си спести някои проблеми и няма да се натъкне на вълк ", сподели той по време на предаването си.

След епизода Мелони съобщи, че не е редно тя да е съдена за мненията, направени от колегата ѝ, и че в бъдеще няма да дава отговор на въпроси, свързани с неговото поведение.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР