Италианската компания Alitalia“ отмени 139 полета днес заради четиричасова стачка

...
Италианската компания Alitalia“ отмени 139 полета днес заради четиричасова стачка
Коментари Харесай

„Alitalia“ отмени над 100 полета заради стачка

Италианската компания „ Alitalia “ анулира 139 полета през днешния ден поради четиричасова стачка на авиодиспечерите.

„ Стачката ще продължи от 13:00 ч. до 17:00 ч. локално време. В тази връзка „ Alitalia “ беше принудена да анулира редица вътрешни и интернационалните полети, планувани за този интервал от време “, се споделя в известие на компанията, където могат да се намерят данни за анулираните полети.

За да ограничи неудобствата на пасажерите, Alitalia задейства ексклузивен проект, който планува потреблението на по-големи самолети по вътрешни и интернационалните направления, по този начин 75% от пасажерите ще могат да тръгнат в същия ден на 14 януари.

Пътниците могат да ревизират за кой полет са били презаписани, като се свържат към уеб страницата www.alitalia.com и вкарат, в секцията „ Моите полети “ на началната страница, тяхното „ Име “, „ Фамилия “ и „ Код за резервация “. 

„ Alitalia “ кани всички пасажери, закупили билети за 14 януари, да ревизират положението на своя полет, преди да отидат до летището, на уеб страницата alitalia.com или като се обадят на безплатния номер 800.65.00.55 (от Италия) или номер +39.06.65649 (от чужбина), или като се свържете с туристическата организация, където са закупили билета.

В случай на анулация или смяна тутакси на полета си, хората ще могат да трансформират резервацията си без наказателна клауза или да изискат възобновяване на билета (само в случай че полетът е са анулирани или забавени повече от 5 часа) до 21 януари. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР