Италианската футболна легенда Филипо Индзаги води преговори за българския национал

...
Италианската футболна легенда Филипо Индзаги води преговори за българския национал
Коментари Харесай

Легенда на Милан преговаря за наш национал

Италианската футболна легенда Филипо Индзаги води договаряния за българския национал Андрей Гълъбинов, пишат „ Кориере дел Венето “ и trivenetogoal.it. 44-годишният някогашен нападател на Милан и Ювентус сега е отпред на втородивизионния Венеция и е окуражен да класира отбора си в Серия „ А “.

Заради това Индзаги има желание да укрепи офанзивата си. Неговото решение е Гълъбинов, който от лятото е част от елитния Дженоа. Според информациите „ грифоните “ са подготвени да се разделят с българския национал, само че остава той да даде единодушието си.

Венеция сега е на девето място в Серия „ Б “, само че изостава единствено на точка от местата даващи право на присъединяване в плейофите за класиране в елита. Разликата до първите две места, които дават право на директна промоция в Серия „ А “ е осем точки.

В същото време Tuttomercatoweb.com потвърждана новината от последните дни на 2017 година, че интерес към 29-годишния Гълъбинов има от страна на водача в италианската втора дивизия Палермо, където играе различен наш национал – Ивайло Чочев.

Андрей Гълъбинов наподобява е много апетитна хапка за тимовете от Серия „ Б “. Българинът е със статут на запаса в Дженоа, а през годините направи име във второто равнище на италианския футбол. Според информациите интерес към него имат някогашният му клуб Авелино (13-и в класирането), петия Парма и последния Про Верчели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР