Италианската футболна легенда Джанфранко Дзола заяви, че Наполи е способен

...
Италианската футболна легенда Джанфранко Дзола заяви, че Наполи е способен
Коментари Харесай

Дзола: Мачът с Ливърпул е идеална възможност за Наполи

Италианската футболна легенда Джанфранко Дзола съобщи, че Наполи е кадърен да затрудни Ливърпул и вижда в този мач идеалната опция отборът да преобърне сезона си. Срещата сред Ливърпул и италианците е в сряда от 22.00 часа българско време. Ето какви са упованията на нападателя от близкото минало за дуела на следващия ден вечер.

"Наполи сега не претърпява положителни дни и минава през доста сложен интервал, само че вечери като тази, когато се изправиш против Ливърпул, такива мачове могат да преобърнат целия сезон. За отбора ще бъде мъчно без Инсиние, само че в Неапол демонстрираха по какъв начин се побеждава Ливърпул. "

"Вярно е, че "червените " са доста мощни в офанзива, само че пък в отбрана не са толкоз безапелационни. "Анфийлд " е необикновен стадион с неповторима атмосфера. Това не може да се опише с думи, би трябвало да се изживее. Всичко на този стадион и към него е необикновено. "

"Много е значимо Наполи да останат спокойни и да имат вяра, че могат да победятт Ливърпул. Трудните моменти те съпътстват в спорта и в живота, само че най-важното е да продължаваш напред и да не се предаваш. Утрешният мач е идеалната опция за Наполи и сърцето ми споделя, че те ще победят с 2:1 ", приключи изявлението си италианецът.

Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР