Италианската актриса Азия Ардженто, която е една от водещите фигури

...
Италианската актриса Азия Ардженто, която е една от водещите фигури
Коментари Харесай

Водачка на Me too, обвинила Уайнстийн в изнасилване, платила на 17-годишен заради секс агресия

Италианската актриса Азия Ардженто, която е една от водещите фигури в придвижването "Аз също " и която бе измежду първите обвинили продуцента Харви Уайнстийн в обезчестяване, е платила забележителна сума на мъж, който твърдял, че тя го е нападнала, съобщи Франс прес, като се базира на в. "Ню Йорк таймс ".
Става дума за платени 380 000 $. Те били преведени на Джими Бенет, американски артист и музикант. Той твърдял, че Ардженто направила над него полова експанзия в хотелска стая в Калифорния през 2013 година, написа нюйоркското издание, което се базира на документи, които е получило от неидентифициран източник. В тях юристите на Бенет разказват срещата му с Ардженто в хотелската стая като "сексуална експанзия ", която е травматизирала младия мъж и е заплашила психическото му здраве. По това време Бенет бил на 17 години и 2 месеца, а Ардженто била на 37 години. В щата Калифорния би трябвало да си навършил 18 години, с цел да се счита, че си дал единодушие за полова връзка.
Бенет имал желание да съди Ардженто за погашение на обезщетение от 3,5 милиона $. Накрая се стигнало до съглашение за изплащането на 380 000 $.
Засега Азия Ардженто и юристите й не са коментирали информацията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР