Исус Христос е бил извънземен, убедени са уфолози от цял

...
Исус Христос е бил извънземен, убедени са уфолози от цял
Коментари Харесай

Уфолози твърят: Исус е бил извънземен!

Исус Христос е бил извънземен, уверени са уфолози от целия свят. Те дават за образец както цитати от Библията, по този начин и фрески от разнообразни черкви, като на напред във времето са фамозните рисунки в българска църква, където Спасителя е изобразен като че ли го изстрелват с ракета.

Става въпрос за фамозните рисунки в дребната църква " Св. св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат " в село Добърско край Разлог. А най-любопитната от тях е обвързвана със слизането на Христос в Ада и отварянето на портите на Рая за прераждащите се души – тук Спасителя е в нещо, което съвременниците ни дефинират на ракета.

Най-добре това се вижда на друга икона – " Преображение Христово ", която демонстрира Исус във към този момент изстреляна ракета.

Тези два български стенописа получиха международна популярност още през 70-те години на предишния век, когато швейцарският откривател и уфолог Ерих декор Деникен ги даде за образец в книгата си, а след това и ги сподели в паметния си филм по нея " Спомени от бъдещето ".

Той задава единствено въпроса за какво изографисаният преди 400 години (най-вероятно през 1614 г.) Христос е в сходство на галактически транспортен съд, обкръжен в пламъци, на фона на ясно очертаваща се стратосфера и галактическо пространство. И това се случва епохи преди актуалната просвета да стигне до концепцията за галактическите полети.

Откакто Фон Деникен ги сподели, в черквата се тълпят космонавти, физици, всевъзможни откриватели и елементарни хора и никой не може да даде друго пояснение за рисунките с изключение на ракета.

Официалната черква обаче е безапелационна и споделя, че тези фрески са си изцяло по източноправославния канон и демонстрират силата и задачата на Спасителя.

Привържениците на теорията, че още от антични времена индивидът е контактувал с пришълци от други светове, настояват по какъв начин в действителност Христос си е характерен извънземен.А библейската Витлеемска звезда е извънземен транспортен съд. Тя се движела обратно на разпоредбите за небесни тела от север на юг, което значи, че е или метеорит със странна траектория, или транспортен съд, написа " Ретро ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР