Историята на заклещено куче трогна хиляди души в мрежата.Прочетете ощеМладият

...
Историята на заклещено куче трогна хиляди души в мрежата.Прочетете ощеМладият
Коментари Харесай

Спасиха куче, заклещено под телена ограда близо 20 дни

Историята на заклещено куче трогна хиляди души в мрежата.
Прочетете още
Младият блогър, създател и доброволец Хаки Кан описа за тъжната съдба на кученце, което близо 20 дни е било заклещено под телена ограда в град Кърджали, написа . Когато той и приятелите му пристигнали при кучето, задните му крайници са били заровени под пръстта. По време на бурите и ураганните ветрове то е стояло заклещено и почвата е почнала да го заравя.

Близо час са се опитвали да го изровят, търсили са ветеринари за помощ, защото кучето е изпитвало мощни болки. Най-накрая един от ветеринарите, с който са разговаряли, се е съгласил да окаже помощ. Трябвало е кучето да бъде упоено, с цел да бъде изровено от почвата.

Хаки Кан е провел множество диалози, с цел да се сътвори проект за помощ на потърпевшото куче. 

" Една жена предложи да заплати скенера, друга жена предложи да му обезпечи топло местенце за възобновяване. Говорено е с доктор Войчев от многопрофилната болница - той ще го прегледа ", написа в страницата си спасителят на кучето.

Пирин, както е кръстено кучето, към този момент е приет в болница в многопрофилната болница в град София. Ще му бъде изработен обзор, рентген и всичко нужно, с цел да схванат какво е положението му и дали е поправимо с интервенция или рехабилитация.

" Разчитам на вашата поддръжка, с цел да съберем средства за лекуването му ", написа още Хаки Кан.

Всеки, който желае да помогне, може да го направи тук:

1. По банков път:

BG56BPBI79324060913201
BIC: BPBIBGSF
Hakan Kan

Не забравяйте да напишете наложително съображение - " Дарение за куче Пирин "

2. Револют: 0896342472

В мненията под поста заваляха мнения с поздравления към младия мъж, оказал помощ на страдащото куче.

" Не спирам да се удивлявам на хорската немарливост, безхаберие, неприязън и в същото време-на такива всеотдайни персони, като Хаки! Бъдете жив и здрав, и триумф за Пирин! ", написа Дими Нинова.

" Нямам думи! 20 дни да храниш жив мъртвец и да не срежеш мрежата, с цел да освободиш живо създание си е чиста подигравка! Бог да ти оказва помощ душицо, бързо да се възстановиш! А ти Хаки, бъди блажен за добрините си! ", разяснява Веска Димитрова.

" Поредната свирепост от осакатеното и бездушно общество. УСПЕХ на Пирин и огромна признателност към теб Хаки за човещината и огромното ти сърце ", гласи различен коментар.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР