Историята на жена, която казва по телефона на мъжа си,

...
Историята на жена, която казва по телефона на мъжа си,
Коментари Харесай

Тази история от софийското метро ще ви остави без дъх! Мъж дочува разговор на двама души по телефона, а това, което те си казват...

Историята на жена, която споделя по телефона на мъжа си, че ще живее, разплака десетки българи във Facebook. Тя е забелязана и дочута в столичното метро. Човекът, който я споделя, признава, че не е могъл да не помни случилото се доста дълго време по-късно. Ето разказът му, оповестен в обществените мрежи:
" Днес в метрото седях до дребна стара жена, облечена чисто, спретнато, даже елегантно. Гледаше като че ли не виждаше нищо в близост, а на лицето ѝ имаше усмивка и понякога оправяше обезпокоеното побелялата си коса. Телефонът в чантата ѝ иззвъня. Тя го извади и видях, че е старичък сив телефон с много драскотини. Но необикновеното не беше това, впечатли ме надписа, който се появи на екрана: " Любимият " и фотографията на прошарен дъртак с очила. " Скъпи, недей да се тревожиш, докторът сподели, че ще поживея още. " - сподели дамата безшумно в телефона. На идната спирка трябваше да сляза. Вървях комплициран и си мислех, че не съм сигурен на какво тъкмо бях станал несъзнателен очевидец, само че бях сигурен, че съм видял Любовта! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР