Историята на двойка от Китай, която е била разделена цяло

...
Историята на двойка от Китай, която е била разделена цяло
Коментари Харесай

Жена срещна бившия си годеник в такси след 10 г. раздяла, а после...

Историята на двойка от Китай, която е била разграничена цяло десетилетие, се трансформира в интернет шлагер откакто разкриха, че са се срещнали инцидентно в такси и най-сетне са се оженили, оповестява локална медия.

Според описа на дамата, тя се срещнала с бъдещия си брачен партньор през 2007-ма година. През 2011 година те възнамерявали да се оженят, само че сватбата не се състояла заради огромните претенции за откуп от страна на родителите на булката, и дистанцията сред домовете им.

Те били разграничени съвсем 10 години, а през това време и двамата основали фамилии, имали деца и по-късно се разделили с половинките си.

През 2020-та година дамата отишла на работа в Хънан и се качила в такси, където с изненада разкрила, че зад кормилото е нейният обичан от предишното.

След инцидентната среща двамата траяли да поддържат връзка.

" Той знаеше, че животът ми беше сложен през това време, и аз знаех същото за него. Затова започнахме да си изпращаме известия, с цел да се утешаваме взаимно, и последователно се влюбихме още веднъж ", споделя тя.

След една година влюбените купили къща в Дзянси и се оженили.

Щастливата младоженка не крие, че решението да основат семейство е направено основно заради децата им, които се нуждаели от родителска грижа. Тя споделя, че децата на нейния брачен партньор бързо я приели.

" На втората ни среща ме нарекоха 'мама'. Това е още едно предсказание от ориста, че дъщерята му и моята са родени в еднакъв ден на еднакъв месец, макар че дъщерята ми е по-голяма с две години ", споделя младоженката.

" Отново се срещнахме. Шансът за това да се случи е най-малък. Това е добра карма. Децата се схващат добре. Трябва да ценим нашата сегашна връзка и да продължим живота си дружно ", заключва тя.

Историята на влюбената двойка съумял да развълнува интернет потребителите. Те разясняват, че " ориста им е предопределена ", че " тяхната история може да се трансформира в телевизионна драма " и че " децата имат и татко, и майка. Той е първата й обич. Това е толкоз напълно! "

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Китай годеници Любов любовна драма
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР