Историята на човека, смятан за най-плодовития сериен убиец в историята

...
Историята на човека, смятан за най-плодовития сериен убиец в историята
Коментари Харесай

Джесика Частейн и Еди Редмейн във филм за най-плодовития сериен убиец в историята

Историята на индивида, считан за най-плодовития сериен палач в историята Чарлз Кълън, ще бъде разказана в драмата на Netflix " The Good Nurse “. В основните функции се превъплъщават носителят на „ Оскар “ Еди Редмейн и звездата Джесика Частейн.

Да се опише историята на Кълън надалеч не е елементарно: закононарушенията му са разпръснати, броят на жертвите му е незнаен, а претекстовете му - загадъчни. Между 90-те и 2000 година на ХХ в. Кълън, като здравна сестра, убива минимум 29 души, само че управляващите считат, че броят им е по-близо до 400 - той е бил спокоен палач, който е употребявал интравенозни тръбички, с цел да трови пациентите.

Той е изигран от - нов чиновник в болница в Ню Джърси при започване на 2000-те години. Той е в двойка с Ейми (), изморена самотна майка, която работи нощни смени, до момента в който се пробва да скрие кардиомиопатията си.

Филмът е по-скоро гневна офанзива против бездушната и объркана здравна система . За да получи здравна застраховка посредством работата си, Ейми би трябвало да работи там в продължение на една година. До тази граница й остават няколко месеца, когато Чарлз стартира да ѝ оказва помощ през нощите и да прикрива все по-честите ѝ пристъпи. Двамата стават близки в работата и отвън нея, Чарлз се сближава с Ейми и двете ѝ дъщери, до момента в който следствие на необикновена гибел не стартира да кара Ейми да се чуди с кого дружи.

 Добави изложение
Кадър от кино лентата
Режисьорът Тобиас Линдхолм и съавторката му Кристи Уилсън-Кеърнс се концентрират по-малко върху самия Чарлз и малко повече върху системата, която го пази. След като пациент умира и болничното заведение насилствено вика детективите (в функциите Намди Асомуга и Ноа Емерих), седем седмици по-късно, с цел да проверяват, последователното връщане обратно демонстрира, че даже и висшестоящите да са знаели или най-малко да са подозирали за нередности в тази или предходни институции, признаването на това би означавало, че ще би трябвало да поемат виновността.

Критиците считат, че Редмейн ненапълно отстъпва пред гения на Частейн. Макар че надали ще получи внимание за премия, това е една от най-хубавите й функции.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР