Историята на бразилката Aнджела е инспирираща за всички, които искат

...
Историята на бразилката Aнджела е инспирираща за всички, които искат
Коментари Харесай

Няма да повярвате, че на тези СНИМКИ е една и съща жена! Ето какво трябваше да престане да яде, за да отслабне

Историята на бразилката Aнджела е инспирираща за всички, които желаят да отслабнат, а не имат вяра, че могат да създадат това. Години наред тя се тъпчела с нездравословна храна, само че най-после взема решение, че ще промени живота си и отслабва с цели 30 кг!

Анджела напълнява, откакто се мести от Бразилия в Англия. Заради нездравословното хранене там килограмите й бързо се повишават нагоре. Младата жена почнала да се усеща изтощена, а каквото и да е придвижване й създавало изпитание. " Чувствах се по този начин, все едно съм затворена в тялото на различен ", признава Анджела.

Тя схваща, че е пристигнало време за смяна, когато един ден посетила своя коафьор. Той също бил от много време с наднормено тегло, само че този път Анджела останала сюрпризирана от смяната му, откакто съумял да отслабне до неразбираемост.

" Изведнъж разбрах, че цялостната смяна не е нещо, което виждаме при други хора единствено от телевизионните формати. Може да го направи всеки ", споделя Анджела. И по този начин решила да отслабне.

Първото, което прави, е да промени питателните си привички. Анджела престанала да яде обичайните британски fish and chips, забранила си и всички мазни и пръжени храни и ги заменила с риба, филета и зеленчуци.

" В един миг започнах да вкусвам храната, беше ми леко ", спомня си младата жена. Тя стартира да се храни на дребни порции на три часа и резултатите бързо пристигнали.

За малко време съумява да смъкна 20 кг, след което почнала да тренира и във фитнеса. Започнала и с дълги разходки, които последователно минали в тичане.

Така пристигнала и цялостната смяна, а през днешния ден мъчно бихте повярвали, че на фотосите е една и съща жена.











Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР