Историята на 48-годишния д-р Иван Димитров, на когото Окръжна прокуратура

...
Историята на 48-годишния д-р Иван Димитров, на когото Окръжна прокуратура
Коментари Харесай

Обединиха се! Пловдивчани се събират утре пред полицията, искат свобода за лекаря, убил Жоро Плъха

Историята на 48-годишния доктор Иван Димитров, на който Окръжна прокуратура повдигна обвиняване поради убийството на крадеца, раздруса стотици хора, а във Facebook се появиха мнения в негова отбрана.
Пловдивчанинът Николай Гаргов подема самодейност в поддръжка на доктор Иван Димитров, а концепцията му пловдивчани да се съберат пред Второ РПУ намира доста последователи.

„ Не познавам персонално този човек, само че той заслужава премия, а не затвор. Той е защитил фамилията си и заслужава поддръжка. Всеки един от нас може да е на негово място. Когато апаш влезе в дома ти, какво би трябвало да сториш? Да чакаш спокойно и добродушно да обере жилището или да те убие ли? Ами в случай че тези бандити бяха ранили или умъртвили децата му? Не може да бъдем безучастни. Утре ще вкарат индивида в пандиза, а ние ще си мълчим? Трябва да реагираме “, съобщи Николай Гаргов, представен от " Марица ".
Припомняме, че лекарят е прострелял Жоро Плъха, откакто той и негов съизвършител влезнали в дома на доктор Димитров. Собственикът ги чул и излязъл да види какво става, защото в прилежащите стаи спели брачната половинка и децата му.
В последвалата битка бандитът извадил нож и пробол Иван Димитров. Хукнал да бяга, лекарят тръгнал след него и го умъртвил.
Ето и част от мненията на пловдивчани в поддръжка на Димитров:
" Ами време е да излезем сами да се пазиме. Боже, опази ни от такива управници. "
" Това е геноцид върху българския народ!!! "
Ето Господина ще излезе чист, а що не споделят, че е търсен, що не кажат, че са му викали Жоро магнитните ръце,един апаш по-малко "
„ Приятели през днешния ден е огромен ден, и огромна загуба за Пловдив, през днешния ден задържаха доктора който умъртви " ПЛЪХА " в самоотбрана... Нека дадем глсност и да го подкрепим дано вдигнем звук. Моля споделяйте!!!! “
„ Герой! Стоя зад лекаря! “
„ Да воин “
„ „ Какво обвиняване --човекът заслужава най-висока държавна премия - Орден " Стара планина " за изпълнен цивилен дълг!!! “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР