Историкът и бивш дългогодишен водещ в БНТ Горан Благоев и

...
Историкът и бивш дългогодишен водещ в БНТ Горан Благоев и
Коментари Харесай

И коалицията на Петър Москов и Цветан Цветанов с кандидат за президент

Историкът и някогашен дълготраен водещ в Българска национална телевизия Горан Благоев и доктор Ивелина Георгиева са претендентите за президент и вицепрезидент на обединението " Национално обединяване на десницата " - КОД и " Републиканци за България " на Петър Москов и Цветан Цветанов. Номинациите бяха оповестени на конференция през днешния ден, която е и първото публично взаимно изказване на обединението, а кандидатуте бяха показани от зам. -председателя на КОД Любомир Канов.

" Историк, антрополог, един от редките изумруди в нашия ландшафт, който би трябвало да е високо оценен ", сподели той за Горан Благоев и допълни, че това е човек, който " във времето е бил незаслужено подценен ".

Самият Благоев пък анонсира впускането си в кандидат-президентската конкуренция по този начин: " Ние ви предлагаме обединяване към полезности и дела. Готов съм да бъда президентът, който ще търси методите за национално обединяване! ".

Номинираната за вицепрезидент доктор Ивелани Георгиева пък беше показана като част от обществото на " хората с хуманистичната природа, възприятие за отговорност и грижа. " Тя е родом от Котел, а в последните две години е била измежду медиците на първа линия в битката с пандемията от Covid-19.
" Приех поканата на Национално от обединяване на десницата, тъй като получих увещание, че ще мога свободно, непосредствено и от първо лице да кажа истината за това, което ни се случва, такава каквато я виждам, като човек, минал през нея. Настоящата здравна рецесия и нейните проблеми не са медицински. Те имат потребност от ясна политическа мощ и воля, както решението на енергийната рецесия не е на енергийните специалисти ", заяви д-р Ивелина Георгиев и добави, че една от главните цели в тяхната предизборна платформа ще бъде основаване на имунитет измежду популацията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР